Dragana Šipragić

marketing menadžer
FullDent d.o.o

Bilateral Meetings

 • Friday 14:00 - 16:00
Description

Sa željom da nastavi porodičnu tradiciju, 2009. godine Nenad Đukanović osnovao je u Banjaluci zubotehnički laboratorij “FullDent”, ne sluteći u tom trenutku da će mali laboratorij brzo prerasti u jedan od najvećih, najuspješnijih i najmodernijih u Bosni i Hercegovini.

Uz dugogodišnje iskustvo u praksi, korištenje dentalnih materijala sa CE sertifikatom i opreme koja prati razvoj svjetske tehnologije, nudimo usluge izrade svih vrsta fiksnih, mobilnih i kombinovanih protetskih radova, ali i jedan od noviteta na našem tržištu, “nevidljivi” mobilni ortodontski aparat FullAlign.

Laboratorij posjeduje sve potrebne sertifikate koji garantuju vrhunski kvalitet u skladu sa evropskim standardima, ali i potpunu sigurnost i bezbjednost svih proizvoda i usluga koje pružamo.

U centru naše pažnje su pacijenti i njihove potrebe i zahtjevi, a njihov zadovoljan osmijeh je naš imperativ i pokretačka snaga zahvaljujući kojoj se neprekidno usavršavamo i istražujemo nove mogućnosti.

Povjerenje u naše proizvode, našu stručnost i odgovornost koje su nam ukazali brojni saradnici, ali i hiljade pacijenata kojima smo vratili osmijehe na lica naša su najbolja preporuka!

Organization Type Company
Phone0038751304707
CountryBosnia-Herzegovina
City78000 Banja Luka, Knjaza Miloša 10a Google map
Areas of Activities

Other

  1537870455ent-logo.png
  Offer & Request

  Otvoreni za direktne strane investicije

  Tražimo inostrane partnere/a za saradnju i/ili ulaganje u izvoz proizvoda i usluga na inostrano tržište.

  Keywords: direktne strane investicijeinostrani partnerizvozulaganje u izvozno tržište
  Cooperation Offered
  1. Outsourcing co-operation
  2. Technical co-operation
  3. Manufacturing agreement
  Cooperation Requested
  1. Investment/Financing